Vse kategorije
O meni

predstavitev podjetja

Leta 1993 je bilo na Kitajskem ustanovljeno podjetje Changsha Shili Superhard Material Co., Ltd, ki je postalo profesionalni proizvajalec in dobavitelj sintetičnih diamantov. Z nenehnim ponovnim odkrivanjem in tehnološkimi inovacijami smo zdaj trdno utrdili svoj položaj enega največjih in najbolj profesionalnih proizvajalcev superabrazivov na tem področju.

Več kot 20 let ostaja glavna dejavnost sinteza in predelava sintetičnega diamantnega prahu in kubičnega borovega nitrida (CBN). Da bi pospešili našo rast, smo svojo proizvodnjo in poslovanje razširili na mikronske prahu in kovinsko prevlečene izdelke.

Superabrazivi podjetja Shili se uporabljajo predvsem v tradicionalni industriji gradbeništva, strojev in obdelave nakita. Z našim nadaljnjim raziskovanjem so bili naši izdelki razširjeni na nekatera nova področja z dodano vrednostjo, kot so letalstvo, avtomobilizem in elektronika. Poleg tega smo imeli tudi pomembno vlogo v industriji raziskovanja nove energije, kot so rudarstvo, nafta in plin. Vsi superabrazivi se uporabljajo pri aplikacijah, vključno z rezanjem, vrtanjem, brušenjem, poliranjem in obrezovanjem.

Podjetje Shili se vedno osredotoča na zagotavljanje stabilne in dosledne kakovosti ter prilagojenih izdelkov in storitev strankam. Zaradi vztrajanja pri tej misiji so naši izdelki uživali veliko priljubljenost doma in v tujini. Z vzpostavitvijo tesnega strateškega razvojnega partnerstva z našimi strankami Shili pomaga doseči izboljšano in stalno produktivnost.

Zaradi izjemnih lastnosti imata sintetični diamant in CBN potencial za rešitev nekaterih največjih svetovnih industrijskih izzivov, zaradi česar bodo superabrazivi v prihodnjih desetletjih v dobrem položaju za vstop na vznemirljivo področje prihodnje rasti. Shili je pripravljen postati vaš najboljši partner!


Poslovno poslanstvo

Rastemo skupaj z našimi strankami in zaposleni delimo isto

Podjetniški duh

Timsko delo, pogum, briljantno ustvarjanje

Slogan podjetja

Zmorem, zmorem, zmagam!

Certifikat

Certifikat

Potrdila

Certifikat

Potrdila

Certifikat

Potrdila

Certifikat

Potrdila

Certifikat

Potrdila

Certifikat

Potrdila

Certifikat

Potrdila

Factory