Vse kategorije
Novice

Shili se udeležuje razstav doma in v tujini

Čas: 2023-04-04 Ogledi: 35

V zadnjih nekaj letih se je Shili udeležila številnih razstav na Kitajskem, kot je razstava Zhengzhou International Abrasives and Grinding, razstava stekla v Šanghaju. In v razstavnem prostoru smo se spoprijateljili z mnogimi ljudmi doma in v tujini, do zdaj smo še vedno ohranjanje ne le poslovnih odnosov, ampak tudi dobrih prijateljskih odnosov med seboj.

4. mednarodna razstava abrazivov in brušenja na Kitajskem v Zhengzhou bo potekala od 14. do 16. septembra leta 2017, namenjena je predvsem prikazu superabrazivov in brusilnih orodij, supertrdnega materiala in njegovih izdelkov. Shili se bo prav tako udeležil te razstave, naše stojnice št. A078-A079. Dobrodošli na naši stojnici.

Druga pomembna razstava, ki se je bo Shili udeležil, je GrindTec 2018 v Augsburyju v Nemčiji od 14. do 17. marca. To je največji mednarodni sejem tehnologije brušenja na svetu. Sedaj smo že rezervirali stojnico, prav tako je to prvič, da se udeležujemo mednarodna razstava v tujini.

Veliko smo pripravili za razstave, upamo, da bomo spoznali več prijateljev v industriji supertrdnih materialov, prav tako upamo, da bomo imeli več priložnosti za delo z odličnimi podjetji doma in v tujini.

Shili je pripravljen ponuditi najboljšo kakovost in storitev za vas!