Vse kategorije
Novice

Potovalne dejavnosti osebja Shili

Čas: 2023-05-10 Ogledi: 33

Skozi leta se shili drži k ljudem usmerjenega, izvajanja upravljanja s človeškimi sredstvi, vsako leto organizira potovanja osebja, močno vzbudil navdušenje, pobudo in navdušenje osebja, povečal njihov občutek pripadnosti, tako da zaposleni fizično in psihično dobijo ustrezen počitek in sprostitev.

Maja 2018 je Shili organiziral enodnevno turnejo v Guilin. Med potjo se smejimo v živahnem vzdušju, skupaj se prepuščamo čudoviti pokrajini. Na vsaki točki posnamemo veliko lepih fotografij. Na tej turneji osebje ne uživa samo v čudoviti pokrajini, bogatem amaterskem življenju, neguje naše čustvo, ampak je občutilo veliko stvari. Čutiti je bilo, da bodo le združeni lahko premagali težave in dosegli velike dosežke. To močno poveča kohezijo in solidarnost osebja Shili.

Po ogledu se osebje popolnoma zaveda iskrene zaskrbljenosti in spodbude podjetja, upa, da bo podjetje organiziralo več takšnih dejavnosti in bo s skupnim delom namenilo več navdušenja, z boljšo uspešnostjo, da bi povrnilo skrb podjetja.